Τρουφάκια Biscoff Lotus (Μπισκότα Αρωματικά) - Cook For All
Τρουφάκια Biscoff Lotus (Μπισκότα Αρωματικά)

Τρουφάκια Biscoff Lotus (Μπισκότα Αρωματικά)

Υλικά

(3 υλικά)
– 200γρ μπισκότα Biscoff
– 100 γρ μασκαρπόνε
– 200γρ κουβερτούρα λευκή!! Για την επικάλυψη..

Εκτέλεση

Τρίβουμε τα μπισκότα στο μουλτι και πρόσθετουμε το μασκαρπόνε και ανακατεύουμε καλά να γίνει μια μάζα..Φτάχνουμε τα τρουφάκια και βάζουμε στο ψυγείο..
Πρέπει να μείνουν αρκετές ώρες για να παγώσουν καλά!! Οταν είναι έτοιμα λειώνουμε κουβερτούρα με μια κουταλιά λάδι ελαφρύ και βουτάμε τα τρουφάκια.. Πασπαλίζουμε με τριμένο μπισκότο από πάνω!
Ένα νόστιμο και πανεύκολο γλυκάκι!

Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top