Γλυκό κουταλιού φλούδα πορτοκάλι - Cook For All
Γλυκό κουταλιού φλούδα πορτοκάλι

Γλυκό κουταλιού φλούδα πορτοκάλι

🍊🍊🍊🍊🍊

Υλικά

– 1 κιλό φλούδες πορτοκαλιού περασμένες από τον τρίφτη
– 700 γρ νερό
– 1 κιλό ζάχαρη
– 1 βανίλια
– χυμό από μισό λεμόνι

Εκτέλεση

Περναμε από τον τρίφτη τα χοντροφλουδα πορτοκάλια τα κόβουμε και τα κάνουμε ρολακια με οδοντογλυφίδα τα βάζουμε στο νερό για 24 ώρες αλλάζοντας συχνά το νερό έπειτα τα βάζουμε να βράσουν για 10′ 2 φορές αλλάζοντας το νερό. Ετοιμάζουμε το σιρόπι και βάζουμε τις φλούδες μέχρι να γίνει το σιρόπι, στο τελείωμα ρίχνουμε το λεμόνι και την βανίλια. Καλη σας επιτυχία

Η Συνταγή είναι από Ioanna Koulouri – “ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ”.


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top