Πίτσα - Cook For All
Πίτσα

Πίτσα

Υλικά

Ζυμαρακι
– Αλεύρι 600 γρ
– Λίγο αλάτι
– Ένα κουταλάκι του γλυκού μπαικιν παουντερ
– Μία κουταλιά της σούπας ξύδι
– Μισή κουταλιά της σούπας βιταμ
– Νερό χλιαρό όσο πάρει νά γίνει μία εύπλαστη ζύμη

1 παριζάκι τριμμένο στον τρίφτη
– Κασέρι τριμμένο
– Πιπεριά πράσινη και κόκκινη
– Σάλτσα ντομάτα 🍅
– λίγη ρίγανη

Εκτέλεση

Ζυμαρακι
Αλεύρι 600 γρ
Λίγο αλάτι
Ένα κουταλάκι του γλυκού μπαικιν παουντερ
Μία κουταλιά της σούπας ξύδι
Μισή κουταλιά της σούπας βιταμ
Νερό χλιαρό όσο πάρει νά γίνει μία εύπλαστη ζύμη.

Είχα παριζάκι το τρίβω στον τρίφτη
Κασέρι τριμμένο
Πιπεριά πράσινη και κόκκινη
Σάλτσα ντομάτα 🍅
Απλώνω το ζυμάρι στο ταψί αφού πρώτα βάλω βιταμ. Ρίχνω ντομάτα το παριζακι το κασέρι τις πιπεριές λίγο πιπέρι λίγη ρίγανη και λίγες μπουκιτσες βιταμ.
Ψήνω σε προθερμασμενο φούρνο αντιστάσεις στους 230 βαθμούς μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.

Η Συνταγή είναι από Βουλα Πολυζου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top