Υλικά
– 2 φύλλα μπακαλιάρο παστό
– 1 ποτήρι νερό
– 1 αυγό
– λίγο αλάτι
– Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
– λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
2 φύλλα μπακαλιάρο παστό βγάζουμε την πέτσα του τον κόβω σε κομάτια τον πλένω καλά αλλάζω αλλά 2 νερά ενδιάμεσα της ημέρας
….Ξημερώνει τον αλλάζω αλλά 2 νερά στο ενδιάμεσο, βγάζω με ένα τσιμπίδακι και τα κόκαλα και τον βάζω στην τρυπητή μου να στραγγίξει πολύ καλάγια κάποιες ώρες και κάνω το χυλό.
1 ποτήρι νερό 1 αυγό λίγο αλάτι και Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του…Να γίνει ένας ωραίος χυλός ούτε σφιχτός ούτε αραιός βάζω τα κομάτια του μπακαλιάρου και τηγανίζω σε καυτό λάδι.
Η Συνταγή είναι από Άννα Γιαννίκου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.