Υλικά
– 300 γρ ντομάτες τριμμένες
– 400 γρ ντονατινια στη μέση
– 1 κ.σ. πελτέ
– 400 γρ σπανάκι κομμένο μέτριο
– αλάτι πιπέρι
– μοσχοκάρυδο τριμμένο (αν θέλετε η ο,τι άλλο μυρωδικο σας ταιριάζει)
– 500 γρ μανιταρια φετουλες σωταρισμενα με 4-5 σκελ σκόρδο λιωμα
– 200 γρ. φέτα
– λάδι 500 ριγκατονι
– μοτσαρέλα
– παρμεζάνα
– κεφαλογραβιέρα
Εκτέλεση
Στο πυρεξ 300 ντομάτες τριμμένες, 400 ντονατινια στη μέση, 1 κ.σ. πελτέ, 400 γρ σπανάκι κομμένο μέτριο αλατοπιπερωνω, βάζω κ μοσχοκάρυδο τριμμένο (αν θέλετε η ο,τι άλλο μυρωδικο σας ταιριάζει) κ ανακατεύω. Σκορπαω από πανω 500 γρ μανιταρια φετουλες σωταρισμενα με 4-5 σκελ σκόρδο λιωμα. Κάνω ένα κενό στη μέση κ βάζω 200 γρ. φέτα, βάζω λάδι παντου. Στο φούρνο 190 αέρα 20- 30 λεπτά περιπου. Βγάζω λιώνω τη φέτα με πιρουνι κ ανακατεύω καλά, προσθέτω 500 ριγκατονι βρασμένα κ λαδωμένα μισή χούφτα μοτσαρέλα με παρμεζανα κ ανακατεύω όλα πολύ καλα. Από πάνω μοτσαρέλα, παρμεζάνα, κεφαλογραβιέρα. Ψήνω 200 μέχρι να ροδισουν ελαφρά.
Τελικά ήταν πολύ καλός συνδυασμός!!!!!
Η Συνταγή είναι από Anna Papadouri – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.