Υλικά
για τη ζύμη
– 1 ποτήρι χλιαρό νερό
– 1 ένα ποτηρι χλιαρό γάλα
– 1 ποτηρι λάδι σπορελαιο
– 1 φακελάκι μαγιά
– 700 Γραμμάρια αλεύρι 
– 1 κουτάλι αλάτι και ένα ζάχαρη
Γέμιση
– Φετα λιγο ανθότυρο αυγο
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά αυτά και αφήνουμε να φουσκώσει.
Ανοίγουμε ζυμαρακι κ γεμίζουμε με φέτα, μυτζήθρα και αυγό!
Μετά τα περνάμε με αυγό και ψήνουμε στους 170 βαθμους Κελσίου
ή 375 Φαρεναιτ.
Η Συνταγή είναι από Navrozidou Simela – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.