Υλικά
– 2 πακέτα μπισκότα σαβαγιάρ
– καφέ εσπρέσσο που έχουμε φιαξει
– φυτική κρέμα 500. γρ
– 3 κουταλιές ζάχαρη άχνη
– 2 συσκευασίες μασκαρπονε
– κακάο
Εκτέλεση
2 πακέτα μπισκότα σαβαγιάρ τα βουτάμε σε καφέ εσπρέσσο που έχουμε φιαξει
Χτυπάμε μια φυτική κρέμα 500. γρ με 3 κουταλιές ζάχαρη άχνη γιατί δεν το θέλω πολύ γλυκό και χτυπάμε στο μίξερ να αφρατεψει
Ρίχνουμε 2 συσκευασίες μασκαρπονε και συνεχίζουμε το χτύπημα προσθέτοντας ένα φλυτζάνι του καφέ καφέ εσπρέσσο από αυτόν που έχουμε για ταπισκοτα
Στρώνουμε μια σειρά μπισκότα βάζουμε τα τρία τέταρτα της κρέμας από πάνω τη δεύτερη στρώση μπισκότα την υπόλοιπη κρέμα και στο τέλος πασπαλιζουμε με κακάο.
Η Συνταγή είναι από Olympia Agapiadou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.