Cheesecake φραγκοστάφυλο - Cook For All
Cheesecake φραγκοστάφυλο

Cheesecake φραγκοστάφυλο

Υλικά

– ένα φλυντζάνι αλεσμένα μπισκότα digestive
– 3 κουταλιές βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένο
– 200 γρ. cream cheese
– 1 φλυντζάνι στραγγιστό γιαούρτι
– 2 κουταλιές ζάχαρη άχνη
– 1 φακελάκι βανίλια
– κρέμα γάλακτος
– γέμιση φραγκοστάφυλου
– φυλαράκια φρέσκου δυόσμου

Εκτέλεση

Σε μπολ ρίχνουμε ένα φλυντζάνι αλεσμένα μπισκότα digestive και προσθέτουμε 3 κουταλιές βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένο, ανακατεύοντας να σχηματιστούν χοντρά ψύχουλα. Απλώνουμε το μείγμα μας σε ποτηράκια. Σε άλλο μπολ ρίχνουμε το cream cheese (200 γρ ). Χτυπάμε με μίξερ μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε το στραγγιστό γιαούρτι ( 1 φλυντζάνι), 2 κουταλιές ζάχαρη άχνη, 1 φακελάκι βανίλια και χτυπάμε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα προσθέτοντας εν τω μεταξύ σιγά σιγά την κρέμα γάλακτος. Συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Μοιράζουμε το μείγμα μας στα ποτηράκια μας απλώνωντας το ομοιόμορφα. Βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα και στην συνέχεια απλώνουμε την γέμιση φραγκοστάφυλου. Βάζουμε στο ψυγείο για 8 ώρες. Σερβίρω με φυλαράκια φρέσκου δυόσμου.

Η Συνταγή είναι από Marinos Subaru – “ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ”.




Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top