Υλικά
– Μισό φλυτζάνι τσαγιού γιαούρτι
– 3 αυγά
– Μια βανίλια
– Ένα φλυτζάνι ζάχαρη
– 2 κουταλάκια μπεικιν παουντερ
– εναμισυ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις η μισό μισό με φαρίνα
– Μισό φλυτζάνι σπορελαιο
– Εναμισυ φλυτζάνι μυρτιλλα
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός τα φρούτα. Τα αναμειγνύουμε.
Προσθέτουμε τα μυρτιλλα αλευρωμένα για να μη καθίσουν στον πάτο.
Το βάζουμε σε μακρόστενη φόρμα η μικρό ταψακι που το έχουμε στρώσει με λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 170 βαθμούς για κάπου 55 λεπτά.
Η Συνταγή είναι από Maria Rouvitsa Kouzinoglou