Κέϊκ με καλαμποκάλευρο ελαφρύ και αφράτο - Cook For All
Κέϊκ με καλαμποκάλευρο ελαφρύ και αφράτο

Κέϊκ με καλαμποκάλευρο ελαφρύ και αφράτο

Υλικά

1 κούπα καλαμποκάλευρο
1 κούπα αλεύρι γ.ο.χ.
2 1/2 κ.γλ μπέικιν
2 σωληνάρια βανίλια
2/3 κούπας ηλιέλαιο
2 αυγά
1 κεσεδάκι γιαούρτι
3/4 κούπας ζάχαρη
2 κ.σ. μεγάλες μέλι🍯
1/2 κούπας τρούφα.

Εκτέλεση

Χτυπάμε την ζάχαρη με το ηλιέλαιο, μετά με την σειρά, αυγά🥚, γιαούρτι, μέλι, τέλος το αλεύρι στο οποίο έχουμε βάλει την βανίλια και το μπέικιν, την τρούφα ανακατεύοντας ελαφριά με μια μαρίζ.
Ψήνουμε στους 180° c, ο φούρνος πάνω-κάτω, για μισή ωρίτσα περίπου. 🍭

Η Συνταγή είναι από Αυγή Μούρτζου – “Ανθολόγιο συνταγών μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής”.


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top