Μπισκοτάκια σαμπλε γεμισμένα με μαρμελάδα φράουλα βερίκοκο και μερέντα - Cook For All
Μπισκοτάκια σαμπλε γεμισμένα με μαρμελάδα φράουλα βερίκοκο και μερέντα

Μπισκοτάκια σαμπλε γεμισμένα με μαρμελάδα φράουλα βερίκοκο και μερέντα

Υλικά

– 250 gr βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου )
– 100 gr ζάχαρη άχνη
– 2 αυγά
– 380 gr αλεύρι ΓΟΧ ( κοσκινισμένο)
– 1 κγ μπεικιν παουντερ
– 2 βανίλιες
– Τρούφα όση θέλετε εσείς

 

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη να αφρατεψουν και να γίνει κρέμα.
Προσθέτουμε τα αυγουλάκια..συνεχίζοντας το χτύπημα …
Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι μας το μπέικιν τις βανίλιες και τέλος την τρούφα .
Η ζύμη μας είναι μαλακή και εύπλαστη ….βάζουμε λίγο στο ψυγείο να σφίξει .
Πλάθουμε μπαλάκια των 15 gr το καθένα και αραδιαζουμε σε ταψακι .
Με ένα πηρούνι πατάμε πάνω στο μπαλάκι και αφήνουμε το αποτύπωμα του .
Ψήνουμε στους 170 σε προθερμασμενο φούρνο στις αντιστάσεις για 15 – 20 λεπτά ανάλογα πόσο τραγανά τα θέλουμε.
Αφού βγάλουμε τα σαμπλεδακια μας τα αφήνουμε να κρυώσουν πολύ καλά και τα γεμίζουμε με την αγαπημένη μας μαρμελάδα η Μερέντα, ότι εσείς προτιμάτε.
Βγαίνουν περίπου 60 μπισκοτάκια …διπλά 30 !!!!

Η Συνταγή είναι από Χριστίνα Γιαννοπούλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top