Υλικά
– 1 φλ ταχινι
– 1 φλ χυμό πορτοκάλι
– 1.5 φλ ζάχαρη καρυδας
– 2κ.σ κακάο
– 1/2 φλ σταγόνες κουβερτούρα
– 1 φαρινα κόκκινη
– Άχνη
Εκτέλεση
Χτυπάω το ταχίνι με την ζάχαρη και τον χυμό να αφρατέψει προσθέτω το κακαο και την φαρίνα.
Στο τέλος προσθέτω τις σταγόνες που έχω αλευρωσει και ανακατέυω απαλά.
Βαζω σε λαδωμένο ταψάκι η φόρμα του κέικ και ψήνω στους 170 50-60 λεπτά ανάλογα τον φούρνο σας!!!
Όταν κρυώσει καλά πασπαλίζω με λίγη άχνη!!!
Η Συνταγή είναι από Αλεξάνδρα Κυριάκη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.