Χοιρινό με μέλι και βαλσάμικο - Cook For All
Χοιρινό με μέλι και βαλσάμικο

Χοιρινό με μέλι και βαλσάμικο

Υλικά

– 1 κιλο Κρέας σε κύβους απο λαιμό
– 1 καρότο μεσαίο τριμμένο στο χονδρό του τρίφτη
– 1 κολοκυθάκι τριμμένο
– 1 πιπεριά φλωρίνης
– 1 κρεμμύδι,1 πράσο, 1 κουτί καλαμπόκι
– 1 σκ.σκόρδο
– 1 κ. σούπας μέλι
– 2 κ. σούπας κρεμα βαλσάμικου
– Αλάτι
– Πιπέρι
– Ελαιόλαδο για το τηγάνι

 

Εκτέλεση

Σοτάρουμε λίγο το κρέας αφού τα αλατοπιπερώσουμε.!!
Τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι μας,το πράσο, ρίχνουμε περασμένο απο το τρίφτη το καρότο, το κολοκυθάκι κόβουμε σε λεπτές λωρίδες την πιπεριά,και ρίχνουμε και το καλαμπόκι.
Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε και το σκορδάκι μας.
Αφού τσιγαριστούν όλα μαζί για 10 λεπτά ρίχνουμε το βαλσάμικο.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το μέλι μας και εάν χρειαστεί λίγο νερό.
Ρίχνουμε επιπλέον το θυμάρι και λίγο αλατάκι και πιπεράκι ακόμα αν δείτε ότι χρειάζεται.
Περιμένουμε να δέσει η σάλτσα μας σε χαμηλή φωτιά και μετά σερβίρουμε με ρύζι η τηγανιτές πατάτες!!

Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top