Υλικά
– 250 ml νερό
– 170 ml ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο
– κουταλάκι γλυκού αλάτι
– 1/2 κουταλάκι γλυκου ρίγανη
– 500 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
– χυμό μισού λεμονιού
– 350 γρ. νηστισιμη φέτα
– δυόσμο
– μαϊντανό
Εκτέλεση
Σε μπωλ ανακατέυω νερό + λάδι + αλάτι + ρίγανη + λεμόνι.
Μετά ρίχνω το αλεύρι, δημιουργείται η ζύμη και στη συνέχεια θριμματίζω τη φέτα.
Ανακατεύω και προσθέτω ψιλοκομμένο δυόσμο και μαϊντανό.
Πλάθω και τοποθετώ σε ταψί με λαδόκολα.
Ψήνω για 40-45 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Βγαίνουν γύρω στα 30 κομμάτια!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Η Συνταγή είναι από “Χριστινα Ταρσινου” – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.