Υλικά
– 200 γρ σπορέλαιο
– 200 γρ ζάχαρη
– 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
– 1/2 κ.γ σόδα
– 200 γρ χυμό πορτοκάλι
– ξύσμα από 1 πορτοκαλί
– 500γρ αλεύρι
– 100gr νισεστε
– ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ 200 γρ σπορέλαιο με 200 γρ ζάχαρη, 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ και 1/2 κ.γ σόδα , 200 γρ χυμό πορτοκάλι και ξύσμα από 1 πορτοκαλί.
Προσθέτουμε 500γρ αλεύρι , 100gr νισεστε ζυμώνουμε καλά και φτιάχνουμε τα μπισκότα σαν ένα καρύδι.
Βάζουμε τα μπισκότα σε ένα ταψί του φούρνου με λαδόκολλα ( ή συνταγή βγάζει δύο ταψιά),
πασπαλίζουμε με λίγο ζάχαρη άχνη και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180° βαθμούς για 20 λεπτά.
Η Συνταγή είναι από Pellumbesha Lumiυ – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.