Υλικά
ελαιόλαδο
παντζαρόφυλλα με το κοτσάνι που είναι τρυφερά
2 αυγά
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Στο τηγάνι με λάδι τα παντζαρόφυλλα με το κοτσάνι που είναι τρυφερά για λίγα δευτερόλεπτα και αμέσως έσπασα τα αυγά μάτι με μελάτο κρόκο που λατρεύω με φρέσκο ψωμάκι να το βουτάω στο αυγό….
Από πάνω αλάτι πιπέρι και τα δύο φρεσκοτριμμένα…
Νοστιμότατο γεύμα σας το συνιστώ μόνο μην κόβετε τα φύλλα και τα κοτσάνια για να μην χάσουν τις βιταμίνες τους……
Η Συνταγή είναι από Αικατερινη Παπαλιαρη– “Ανθολόγιο συνταγών μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής”.