Μοσχαράκι ψητό στην κατσαρόλα - Cook For All
Μοσχαράκι ψητό στην κατσαρόλα

Μοσχαράκι ψητό στην κατσαρόλα

Υλικά

– 2 κιλά μοσχάρι (ελιά ή σπαλα κομμένο σε “μερίδες”)
– 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
– 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο στην πρεσα
– 3 κ.σ. βούτυρο
– Αλάτι θαλασσινό και πιπέρι κατά βούληση
– 3/4 ποτήρι νερού λευκό κρασί

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με το βούτυρο. Εν συνεχεία τσιγαρίζουμε ελαφρώς το κρέας και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τα μπαχαρικά. Τέλος προσθέτουμε ζεστό νερό να “σκεπάσει” το κρέας και βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε επιπλέον νεράκι αν χρειαστεί. Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες, μακαρόνια ή ρυζάκι.
Καλή επιτυχία!!! ❤️❤️❤️

Η Συνταγή είναι από Spiridoulla Boubouli “ΑΛΜΥΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ”.




Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top