Υλικά
– 1 αλεύρι φαρίνα
– 1 αλεύρι για όλες τις χρήσεις
– 1 χυμό από πορτοκαλί
– ξύσμα από 3 πορτοκάλια
– 2 ποτήρια ζάχαρη
– 1 Βιτάμ
– 1 φυτινη 400 γρ.
– 3 αβγα
– 2 κουταλάκια μπεικιν παουντερ
– 1 κουταλάκι σόδα
Εκτέλεση
Ανακατεύω τη ζάχαρη με τα αβγά,στη συνέχεια ρίχνω το βούτυρο και μετά τα υπόλοιπα υλικά τέλος το αλεύρι και ανακατεύω με το χέρι μου.
Πλαθω σε ότι σχήμα θέλω και με ένα πινέλο αλοιφω τα κουλουράκια με αβγό για να γυαλίζουν.
Ψηνω στους 180 μέχρι να ροδοψηθουν.
Καλό απόγευμα!
Η Συνταγή είναι από “Αγγελική Παυλή – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.