Υλικά
– λίγο ελαιόλαδο
– 2 πράσα ψιλοκομμένα
– ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο
– Αλατι
– πιπέρι
– πάπρικα
– μισή φλυτζανα δυόσμο ψιλοκομμενο
– 1κ.σ.φρυγανια τριμμένη
– 100 γρ.φετα σπασμένη με το χέρι
– φαρίνα
– ηλιέλαιο
Εκτέλεση
Τσιγαριζω σε λίγο ελαιόλαδο 2 πράσα κι ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένα,
αλατι, πιπέρι πάπρικα και μισή φλυτζανα δυόσμο ψιλοκομμενο αφού σβήσω τη φωτιά.
Προσθέτω και 1κ.σ.φρυγανια τριμμένη και 100 γρ.φετα σπασμένη με το χέρι.
Ανακατεύω καλά και προσθέτω φαρινα να γίνει ένας χυλός να στέκεται.
Κουταλιά κουταλιά τηγανιζω σε ηλιέλαιο. ❤️😍
Η Συνταγή είναι από κ. Ελινα Σκλαβου – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.