Η Συνταγή είναι από Μαρία Βασιλακοπούλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά!!!
600 γραμμαρια τυρί γκούντα ριγκατο ενταμ
15 φέτες παριζα
Μπέικον 6 φ ξερη
Για το ζυμαρι
1 μαγια ξερή
1κουπα νερό
1κουταλακι αλάτι
1 κουταλάκι ζάχαρη
4κουταλιες ελαιόλαδο
1κουπα σιμιγδάλι ότι έχετε εγώ έβαλα χοντρό
Αλεύρι όσο πάρει να μην κολλάει στα χέρια
Για τη σάλτσα
2 ντομάτες ώριμες
2 μεγάλες κουταλιές σούπας κέτσαπ
λίγο πουμαρο
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη και
λίγη ζάχαρη
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 πιπεριά
Εκτέλεση!!!
Για τη σάλτσα
βαζω τα υλικά στο μουλτι και μετα τα ριχνω στο κατσαρολακι και τα βραζω λίγο
Για την πίτσα
Κάνουμε τη ζύμη την αφήνουμε να φουσκώσει όταν φουσκώσει την απλώνουμε στο ταψί βάζουμε τη σάλτσα αλλαντικά το κασέρι το μπέικον ντομάτα φέτες και πιπεριες και την ψήνω 200 βαθμούς αντίσταση