Υλικά
150 gr κασέρι
150 gr γραβιέρα
110 gr ενταμ
2 ΚΣ Κον φλάουρ
2 ασπράδια αυγού
Πιπέρι
Εναλλακτικά
Αντί ενταμ – γκούντα
Αντί κασέρι – kerrygold
Εκτέλεση
![🖍️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb9/1/16/1f58d.png)
![🖍️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb9/1/16/1f58d.png)
![🖍️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb9/1/16/1f58d.png)
![🖍️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb9/1/16/1f58d.png)
,,
Δεν αλευρώνουμε με τίποτα τα τηγανίζουμε έτσι παγωμένα σσε καυτό ηλιέλαιο και χαμηλώνουμε τη φωτιά αμεσως να πάρουμε χρυσό χρώμα ταιριάζουν πολύ ωραία με σως καραμελωμένα κρεμμύδια
![🖍️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb9/1/16/1f58d.png)
Η Συνταγή είναι από Νικολαος Ελενη Βουκελατος– “Ανθολόγιο συνταγών μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής”.