Υλικά!!!
3 1/2φλιτζανια αλευρι που φουσκωνει,
11/2φλιτζανι ζαχαρη,
1 φλιτζανι βουτυρο,
4 αυγα,
1 φλιτζανι σταφιδες,
1/2φλιτζανι καρυδια,
1/2φλιτζανι αμυγδαλα ξεφλουδισμενα,
3/4του φλιτζανιου φρουι γλασε,
1 κουταλακι σοδα,
1 σφηνακι ουισκι,
1/2φλιτζανι γαλα φρεσκο
Εκτέλεση!!!
Χτυπαμε τα ασπραδια μαρεγκα
Χτυπαμε το βουτυρο με την ζαχαρη και προσθετουμε εναν εναν τους κροκους, την σοδα διαλυμενη στο γαλα, το ουισκι. Κατοπιν ριχνουμε εναλλαξ αλευρι με μαρεγκα. Τελος ριχνουμε φρουτα και ξηρους καρπους, αν το μιγμα ειναι σφιχτο προσθετουμε λιγο γαλα
Αδειαζουμε σε βουτυρωμενη φορμα και ψηνουμε στους 180 για 60 λεπτα