Η Συνταγή είναι από Marina Martzia Kyriakoy – “Μαγειρικη ζαχαροπλαστικη και βοτανα”.
Υλικά
250γρ. Κρέμα γάλακτος …
1βαζακι μερεντα 400γρ….
1και μισό πακέτο πτι μπερ…
3σοκοφρετες θρυμματισμενες….
Εκτέλεση
Χτυπάω την κρέμα γάλακτος να αφρατεψει λίγο… Και προσθέτω την μερεντα τα ανακατεύω και μετά ρίχνω τα μπισκοτα που τα έχω σπάσει σε μικρά κομματάκια… Τέλος ρίχνω και της σοκοφρετες …αδειάζω το μίγμα σε μακρόστενη φόρμα για κέικ στρωμένη με μεμβράνη… Αν δεν έχετε φόρμα μπορείτε το μίγμα να το βάλετε σε λαδόκολλα μόνο…. Το βάζετε στην κατάψυξη για 3 με4 ώρες… Ξεφορμαρώ και γαρνιρω από πάνω με ότι είναι της αρεσκείας μου… Ινδοκαρυδο η τρούφα ακόμα και λιωμένη σοκολάτα γάλακτος τέλος αν θέλετε μπορείτε να βάλετε κομματάκια από σοκολατακια πάνω στην επιφάνεια….