Η Συνταγή είναι από Αικατερίνη Παπαδοπούλου – “Μαγειρικη”
Υλικά
700 γρ.κιμα αναμεικτο
2 αυγά
λίγο αλάτι
μαϊντανό
δυόσμο μυρωδικά της αρεσκείας σας εγώ έβαλα ρίγανη λίγο μαύρο πιπέρι
λίγο λάδι
φρυγανιά τριμμένη και ζύμωσα πολύ καλά.
Εκτέλεση
Έβαλα τον κιμά μου και έβαλα στο ψυγείο για μία ώρα. Έκοψα και πατατες λίγη μουστάρδα αλάτι 1 πορτοκάλι το χυμό του 4 …με 5 κουταλιές σούπας λάδι…ανακάτεψα τις πατάτες και από πάνω έπλασα τα κεφτεδάκια.
Έψησα σε προθερμασμενο φούρνο αντιστάσεις στους 190 β μέχρι να ψηθεί και να πάρει ωραίο χρώμα.