Υλικά
– 4 αυγα
– Ενα ποτηρι ζαχαρη
– 3/4 ποτ ελαιολαδο η βουτυρο.
– 2 βανιλιες
– 1 φακ μπαικιν
– Αλευρι οσο παρει.
– Μία τσιμπια αλατι..
Εκτέλεση
Χτυπω με συρμα τα αυγα με την ζάχαρη..να λιώσει λιγο .η ζαχαρη….
Ριχνω το ελαιόλαδο
Βανιλιες αλατι
Κ στο τελος το αλεύρι..με μπαικιν
Ζυμωνω να γινει μαλακη ζυμη..
Μαρμελαδα αρεσκείας..
Η Συνταγή είναι από Stavroula Giannoulh – Ομάδα “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.