Πάστα Φλώρα - Cook For All
Πάστα Φλώρα

Πάστα Φλώρα

Υλικά

– 1 φλυτζάνι ζάχαρη
– 1 φλυτζανι σπορελαιο
– 1 φλυτζάνι χυμό αναμεικτο
– 1 κουταλακι μπεικιν
– Αλεύρι όσο πάρει η ζύμη να είναι μαλακή

Εκτέλεση

1 φλυτζάνι ζάχαρη
1 φλυτζανι σπορελαιο
1 φλυτζάνι χυμό αναμεικτο
1 κουταλακι μπεικιν
Αλεύρι όσο πάρει η ζύμη να είναι μαλακή.
Ψήσιμο στους 180 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά

Η Συνταγή είναι από Σοφία Εμμανουηλίδου Καζάκη, Ομάδας “ΣΥΝΤΑΓΕΣ, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες…Irini Patiloudi.”.




Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top