Πάστα - Cook For All
Πάστα

Πάστα

Η Συνταγή είναι από γιαννα σκορδουλη – Ομάδα “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Υλικά!!!

ταψί 30 αρι
Πεντεσπανι
6 αυγά
6 κουτ σούπας ζάχαρη
6 κουτ αλεύρι
6 κουτ σιμιγδάλι
1 φάκελο μπεικιν
3 βανίλιες
1 κούπα τσαγιού καρύδια χοντροκομμένα
2 κουτ σούπας κακάο και
λίγη κανέλλα
ξύσμα πορτοκαλιού
Σιρόπι
4 ποτήρια ζάχαρη
4 ποτήρια νερό
2-3 σταγόνες λεμόνι

 


BrandsGalaxy

Επώνυμα brands με έκπτωση έως -80%! Ισχύει για αγορές έως 08/03/2024.Προσφορά!!!



BrandsGalaxy

Επώνυμα brands με έκπτωση έως -80%! Ισχύει για αγορές έως 08/03/2024.Προσφορά!!!


Εκτέλεση!!!

Χτυπώ μαρέγκα
Κρόκους ζάχαρη και ενσωματώνω με μαρέγκα ρίχνω σιμιγδάλι αλεύρι και μπεικιν βανίλιες και ανακατεύουμε πολύ καλά με μαριζ χωρίζω στα δύο και στο ένα μέρος βάζω 1 κούπα τσαγιού καρύδια χοντροκομμένα 2 κουτ σούπας κακάο και λίγη κανέλλα στο άλλο μέρος ξύσμα πορτοκαλιού
Ρίχνω στο ταψί το σκούρο μίγμα και ψήνω 8 λεπτά το βγάζω ρίχνω από πάνω το άλλο μίγμα προσεκτικά και ψήνω περίπου 40 λεπτά στους 180
Σιρόπι 4 ποτήρια ζάχαρη 4 ποτήρια νερό 2-3 σταγόνες λεμόνι
Σιροπιαζω κρύο γλυκό ζεστό σιρόπι
Εγώ έβαλα και σαντιγί από πάνω γκαρνι σύμφωνα με τις οδηγίες αφού βέβαια κρύωσε το γλυκο και πασπαλισα με κακάο!


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top