Υλικά
– 1 πακετο μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ
– 1 κρέμα ζαχαροπλαστικης με γεύση βανίλια
– 2.1/4 γάλα
– 1 κρέμα ζαχαροπλαστικης με γεύση πραλίνα Γιώτης
– 400ml ή 2,1/4 φλ γάλα
– 1 ανθός αραβοσίτου στιγμής με 350ml γάλα
– 1 πακέτο κρέμα ζαχαροπλαστικης με γεύση βανίλια
– 400ml ή 2,1/4φλ. γάλα
– 1-2 κσ.πραλίνα φουντουκιού
Στόλισμα
– αμύγδαλα σπασμένα
– νιφάδες σοκολάτας ή τρούφα ή 3-4 μπισκότα θρυμματισμένα
Εκτέλεση
Βάλουμε μια στρώση μπισκοτα στο παΐρεξ.
Χτυπάμε την έτοιμη κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση πραλίνα με το γάλα να πήξουν
Την στρώνουμε στο παΐρεξ. Βάζουμε μια στρώση μπισκότα πάνω στην κρέμα. Χτυπάμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια να πήξει με 1-2κ σ. νουτέλα. Την απλώνουμε πάνω από τα μπισκότα. Στολίζουμε όπως θέλουμε, με θρυμματισμένα μπισκότα ή αμύγδαλα σπασμένα και νιφάδες σοκολάτας ή τρούφα.
Καλή επιτυχία!!!
Η Συνταγή είναι από Despo Ermogenous – “Αγαπώ τη μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Οι συνταγές μας😍😍😍”.