Υλικά
– Μπουτάκια κοτόπουλου (καθορίζουμε τις μερίδες που θέλουμε)
– 1 2/3 κ.σ. ελαιόλαδο
– ½ κούπα σάλτσα σόγιας
– 1 2/3 κ.σ. κέτσαπ
– ¾ της κούπας μέλι
– 2 με 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
– Αλάτι
– πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς
Βάζετε τα μπουτάκια κοτόπουλο σε ένα πυρέξ ή ταψί
Χτυπάτε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο multi, για να φτιάξετε τη σως
Αλείφετε τα μπουτάκια με τη σως
Ψήνετε για 1 ώρα περίπου
Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι όταν κλείσουμε το φούρνο να μην βγάλουμε αμέσως τα κοτοπουλάκια, αλλά να τα αφήσουμε να καραμελώσουν πολύ καλά. Συνοδεύονται με ρύζι ή ριζότο καθώς και με πατάτες τηγανητές.
Καλή σας επιτυχία!!!!