Υλικά
Μία κούπα ελαιόλαδο
Μία κούπα ζάχαρη άχνη
Μία κούπα ινδική καρύδα
Μισή κούπα νερό
Μία συσκευασία κόκκινη φαρίνα
Λίγη καρύδα για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
Σε μπολ βάζουμε τη ζάχαρη το ελαιόλαδο και την καρύδα ανακατεύουμε να ενσωματωθούν καλά προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο και Προς το τέλος ρίχνουμε το νερό και αυτό λίγο-λίγο στο τέλος η ζύμη μας πρέπει να είναι μάλλον μαλακή και να πλάθεται έχει αρκετό λάδι και αυτό τη διευκολύνει στρώνουμε σε μία λαμαρίνα αντικολλητικό χαρτί πλάθουμε μπαλάκια και τα πιέζουμε με τον πάτο ενός ποτηριού κρασιού αλείφουμε με νερό και πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο ψήνουμε στον αέρα περίπου 20 λεπτά μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα πολύ νόστιμα τραγανά και με γεύση βουτύρου
Η Συνταγή είναι από Νασια τσουραπακη-κιαχτυπη της ομάδας “ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΈΣ 🎂🍒🍅🍆🍋ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ 🥑🥕🍄ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ!🥕🍑🍐🍕🍟”