Μπατζίνα - Cook For All
Μπατζίνα

Μπατζίνα

Υλικά

– 1 κιλό κολοκύθι τριμμένο πράσινο
– 3 ποτήρια του νερού νερό
– 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
– 50 γρ λάδι
– 200 γρ τυρί φέτα τριμμένη με το χέρι
– 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
– αλεύρι όσο πάρει να γίνει ένας χυλός σφιχτός
– βιτάμ

Εκτέλεση

Βάζω λαδόκολλα στο ταψί και αλείφω με Βιτάμ και λίγο λάδι.
Ρίχνω μέσα το χυλό και απλώνω ομοιόμορφα.
Τρίβω 100 γρ. φέτα.
Ριχνω 1 κουταλιά της σούπας Βιτάμ παντού σε μπουκιτσες και λίγο λάδι.

Ψήνω στοςυ 250 βαθμούς κελσίου, αντιστάσεις για μία ώρα περίπου μέχρι να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα.
Όταν την βγάω από το φούρνο την βάζω επάνω στη σχάρα της κουζίνας χωρίς την λαδόκολα για να μείνει τραγανή.

Η Συνταγή είναι από Βουλα Πολυζου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top