Η Συνταγή είναι από Vasoula Andreou της ομάδας “ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ…”
Υλικά
για 2 λαγάνες
900 γρ.αλευρι
100 γρ.σιμιγδαλι ψιλό
550 γρ.νερο
2 ξηρές μαγιές
100 γρ σουσάμι
100 γρ.αραβοσιτέλαιο
2 κ.σ.αλάτι
1. κ.σ.ζαχαρη
για το άλειμμα
2 κ.σ.ζαχαρη
100 γρ.νερό
αρκετό σουσάμι
Εκτέλεση
Πρόβα λαγανας σημερα Υλικά για 2 λαγάνες 900 γρ.αλευρι 100 γρ.σιμιγδαλι ψιλό 550 γρ.νερο 2 ξηρές μαγιές 100 γρ σουσάμι 100 γρ.αραβοσιτέλαιο 2 κ.σ.αλάτι 1. κ.σ.ζαχαρη ζυμωνουμε τα υλικά και αφήνουμε την ζύμη να διπλασιαστεί κάνουμε 2 μεγάλες λαγάνες και τις βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα για το άλειμμα 2 κ.σ.ζαχαρη 100 γρ.νερό και αρκετό σουσάμιψήνουμε 40 λεπτά στους 170