Υλικά!!!
6 με 7 μήλα καθαρισμένα τριμμένα στο τρίφτη χοντρή πλευρά
4 Κουτ Σούπας ζαχαρη κρυσταλλική
4 Κουτ Σούπας ζαχαρη κρυσταλλική
κανέλα
καρύδια όσα θέλετε
2 πακέτα μπισκότα πτιμπερ
ένα με δύο φακελάκια garni
2 πακέτα μπισκότα πτιμπερ
ένα με δύο φακελάκια garni
κουβερτούρα άσπρη η τρούφα
μια κουτ Σούπας βούτυρο
μια κουτ Σούπας βούτυρο
Εκτέλεση!!!
Είναι με μήλα μικρά που είχαμε φυρικια. Αλλιώς
6 με 7 μήλα καθαρισμένα τρίβω σε τρίφτη χοντρή πλευρά.
Τους ρίχνω 4 Κουτ Σούπας ζαχαρη κρυσταλλική κανέλα καρύδια όσα θέλετε και τα μαγειρευω 10 λεπτά.
Θρυματιζω 2 πακέτα μπισκότα πτιμπερ ανακατεύουμε με τα μήλα στρώνω σε πιατέλα, με τσερκι, και επάνω
Χτυπάω ανάλογα πόσο πάχος έχει το μίγμα ένα η δύο φακελάκια garni όπως λέει η συσκευασία. Αφήνω να παγώσει καλά στο ψυγείο ρίχνω επάνω κουβερτουρα άσπρη η τρούφα ότι θέλετε.
Αν το μίγμα είναι χοντρό μπορείτε να μη βάλετε το γκαρνυ
Να λιώσετε 150 γραμμάρια κουβερτούρα άσπρη με μια κουτ σούπας βούτυρο και να λούστε το γλυκό αφού έχει καλά παγώσει.
6 με 7 μήλα καθαρισμένα τρίβω σε τρίφτη χοντρή πλευρά.
Τους ρίχνω 4 Κουτ Σούπας ζαχαρη κρυσταλλική κανέλα καρύδια όσα θέλετε και τα μαγειρευω 10 λεπτά.
Θρυματιζω 2 πακέτα μπισκότα πτιμπερ ανακατεύουμε με τα μήλα στρώνω σε πιατέλα, με τσερκι, και επάνω
Χτυπάω ανάλογα πόσο πάχος έχει το μίγμα ένα η δύο φακελάκια garni όπως λέει η συσκευασία. Αφήνω να παγώσει καλά στο ψυγείο ρίχνω επάνω κουβερτουρα άσπρη η τρούφα ότι θέλετε.
Αν το μίγμα είναι χοντρό μπορείτε να μη βάλετε το γκαρνυ
Να λιώσετε 150 γραμμάρια κουβερτούρα άσπρη με μια κουτ σούπας βούτυρο και να λούστε το γλυκό αφού έχει καλά παγώσει.