Η Συνταγή είναι από Σούλα Μαχαιρίδου – “Ανθολόγιο συνταγών μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής”.
Υλικά!!!
Σαλιγκάρια
Κρεμμυδάκια για στιφάδο
Πελτε
Σάλτσα ντομάτας
Κόκκινο κρασί
Δαφνοφυλλα
Μπαχαρι κόκκους
Κανελα ξυλάκι
Μαυροπιπερο
Αλάτι, λάδι
2 Σκελίδες σκόρδου
Εκτέλεση!!!
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια, στην συνέχεια τα σαλιγκάρια Προσθέτουμε τον πελτέ κ σβήνουμε με κρασί Αφήνουμε λίγο να εξατμιστεί, ρίχνουμε την σάλτσα κ τα μυρωδικά, λίγο νερό κ το αφηνουμε σε σιγανή φωτιά να δέσει η σάλτσα, περίπου 40′
Σερβίρουμε κ απολαμβανουμε!