Η Συνταγή είναι από Gharib Naeim – “Αγαπώ τη μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Οι συνταγές μας😍😍😍”.
Υλικά!!!
2 φλιτζάνια αλεύρι.
½ φλιτζάνι γάλα.
½ φλιτζάνι ζάχαρη.
ομελέτα.
2 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο.
μία κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ.
κουταλάκι του γλυκού αλάτι.
¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα
Πρόσθετα υλικά:
Φυτικό λάδι για τηγάνισμα.
Εκτέλεση!!!
1- Ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα σε ένα μεγάλο μπολ.
2- Προσθέστε το βούτυρο, ανακατέψτε μέχρι να γίνει θρυμματισμένο και μετά προσθέστε το γάλα και τα αυγά.
3- Ζυμώνουμε καλά τα υλικά να πάρουν μια απαλή ζύμη και τη ζυμώνουμε απαλά σε αλευρωμένη επιφάνεια.
μέθοδος τηγανίσματος:
1- Κόψτε το σε κυκλικά κομμάτια ή χρησιμοποιώντας έναν κόφτη ντόνατ.
2-Τα βάζουμε στο φυτικό λάδι προσεκτικά σε παρτίδες.
Το ανακατεύουμε κατά διαστήματα και το τηγανίζουμε για 3 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
3- Τοποθετήστε τα σε απορροφητικό χαρτί και τοποθετήστε τα σε ένα σκεύος κατάλληλο για σερβίρισμα.