Υλικά
Πενες 1 συσκευασία
Μπεικον 1 συσκευασία
Γαλοπουλα 5-10 φέτες
Πιπέρι Λίγο
Κεφαλοτύρι Μπόλικο τριμμένο
Φέτα Λίγη χοντροκομμένη
Κρεμα Γαλακτος 1
Μοτσαρελα Λίγη τριμμένη
Εκτέλεση
Αρχικά βράζουμε τις πένες σε αλατισμένο νερό αλτέντε. Στην συνέχεια σουρώνουμε τις πένες και σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο το μπέικον κομμένο σε φέτες και την γαλοπούλα κομμένη σε φέτες. Αφού πάρουν χρώμα τα ανακατεύουμε με τις πένες μας.
Προσθέτουμε λίγο πιπέρι, το τριμμένο κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε. Βάζουμε το φαγητό μας σε ένα πυρέξ. Από πάνω βάζουμε χοντροκομμένη φέτα, την κρέμα γάλακτος και λίγη τριμμένη μοτσαρέλα. Ψήνουμε το σουφλέ στους 220 βαθμούς Κελσίου, στο αερόθερμο μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρει χρώμα.