Τηγανίτες από κεφίρ και γάλα ατομικές, 3 βγήκαν,
τίς αλειψαμε με μαρμελάδα πορτοκάλι 🍊 🍊🍊.
Υλικά
– 1 φλυτζανακι του καφέ κεφίρ.
– Μισό φλιτζάνι του τσαγιού γάλα εβαπορε λάιτ
– Μισό φλιτζάνι του τσαγιού νερό
– 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι 🍯
– Μισό και κοφτό κουταλάκι του γλυκού αλάτι
– Μισό κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
– αλεύρι γοχ όσο πάρει μέχρι να πάρουμε ένα χυλό ούτε πολύ αραιό αλλά ούτε πολύ πηχτό.
Εκτέλεση
Παίρνουμε κουταλιές ή κουτάλα όταν πρόκειται για ατομικές και ρίχνουμε σέ αντικολλητικό τηγάνι σέ χαμηλή φωτιά 🔥 με καπάκι,
γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά και απολαμβάνουμε με ότι μας αρέσει και επιθυμούμε από πάνω…
Καλή επιτυχία!!! ❤️🌹🥰🌹
Η Συνταγή είναι από κ. Metaxia Kokkinou – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”.