Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – Ομάδα “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
2 Κουπες αλευρι για ολες τις χρησεις
1 κουταλακι του γλυκου μπεικιν παουντερ
1 κουταλια σουπας ζαχαρη
1 κουταλακι του γλυκου αλατι
Μιση πλακα βιταμ 125γρ! θερμοκρασια δωματιου
Μισο φλιτζανακι του καφε ελαιολαδο
μιση κουπα χλιαρο νερο
Υλικα για την γεμιση
3 κρεμμυδια τσιγαριμενα με λιγο βουτυρο
4ΟΟγρ μπεικον ψιλοκομμενο
1κρεμα γαλακτος το μικρο κουτι
3 αυγα
1 κουπα τυρι παρμεζανα
λιγο πιπερι λιγο αλατι
Εκτέλεση
Ανακατεψτε ολα τα υλικα για την βαση!! φτιαξτε μια μαλακη ζυμη, αφηστε 15 λεπτα να ξεκουραστει!! Ανοιξτε με τον πλαστη σας ενα φυλλο!! λαδωστε βαλτε την στο ταψακι σκεπαστε την με λαδοκολλα ριξτε πανω φασολια για βαρος για να μην σας φουσκωση την ωρα του ψησιματος και ψηστε την βαση για 15 λεπτα στους 18Ο…Αφηστε στην ακρη να κρυωσει!!
Εκτελεση για την γεμιση
Τσιγαριστε τα κρεμμυδια με λιγο βουτυρο!!
Ανακατεψτε σε ενα μπολ τα αυγα το μπεικον την κρεμα γαλακτος το τυρι τα κεμμυδια το αλατι το πιπερι..Γεμιστε την βαση και ψηστε στους 16Ο για 3Ο λεπτα και αλλα 2Ο λεπτα στου 18Ο η μεχρι να ψηθει μεσα η γεμιση και να παρει ωραιο χρωμα απο πανω..Δεν υπαρχει η γευση της!!