Υλικά
1 1/2 φλιτζάνι ουζο.
1 φλιτζάνι ζάχαρη.
1 φλιτζάνι λάδι.
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν παουντερ.
1 κουταλάκι του γλυκού σόδα.
1/2 κουταλάκι του γλυκού μαστίχα.
5 περίπου φλιτζάνια αλεύρι.
Ζάχαρη και κανέλα για το στόλισμα.
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Προσθέτουμε το αλεύρι μέχρι να έχουμε μια ζύμη μαλακή.
Πλάθουμε κουλουράκια
τα βουτάνε σε ζάχαρη με κανέλα και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά.
Καλή επιτυχία