Υλικά
Κολοκυθάκι
Μελιτζάνα
Σκόρδο (σκελιδες)
Ντομάτα
Φύλλα βασιλικού
Δενδρολίβανο
Θυμάρι
Λάδι
Ανθό αλατιού
Πιπέρι ρίγανη
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τις πατάτες. Τις τοποθετούμε σε λαδόκολλα.
Χαράζουμε κ ενδιάμεσα τοποθετούμε τις ροδέλες ντομάτας κολοκυθιού μελιτζάνας σκόρδου κ βασιλικού, εναλλάξ.
Βάζουμε τα μυρωδικά τριγύρω
Περιχύνουμε με λάδι αλάτι πιπέρι κ ρίγανη Κλείνουμε την λαδόκολλα κ ψήνουμε για 10′ με 15′ (ανάλογα με το μέγεθος της πατάτας) στο φουρνάκι μικροκυμάτων.
Η Συνταγή είναι από Σούλα Μαχαιρίδου– “Ανθολόγιο συνταγών μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής”.