Η Συνταγή είναι από Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα της ομάδας ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ.
Υλικά
250 g Γιαούρτι
(5% λιπαρά)
4 κ. σ. Ελαιόλαδο
Ξύσμα λεμονιού
(από ½ λεμόνι)
Χυμός λεμόνι
(από ½ λεμόνι)
1 κ. σ. Θυμάρι
4 κ. σ. Μέλι
2 σκελίδες Σκόρδο
1 κ. σ. Ρίγανη
Πιπέρι
Εκτέλεση
Μαρινάδα grill για περίπου 1,5 kg κοτόπουλο (Φτερούγες κοτόπουλου, μπούτια κοτόπουλου & φιλέτα)
ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά. Τα ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά και αλατοπιπερώνουμε.
Ανακατεύουμε το κρέας με τη μαρινάδα, σκεπάζουμε και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.