Η Συνταγή είναι από Σταυρούλα Χρυσοβαλαντω Τζιανταρίδου της ομάδας Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική στο σπίτι!!!
Υλικά
-1 πλάκα μαργαρίνη κρύα
– 120 γρ.άχνη ζάχαρη
– 1 βανίλια
– 400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
– 1 φακελάκι μπέικιν παουντερ
– προαιρετικά ξυσμα από 1 λεμόνι
Εκτέλεση
Όλα τα υλικά στο μίξερ με το φτερό μέχρι να γίνει ζύμη. Έπειτα πλάθουμε κουλουράκια των 30 γρ. ,τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο, στις αντιστάσεις, 170-180 βαθμούς, ώσπου να ροδίσουν, περίπου 15 λεπτά).
Να είστε όλοι καλά🤗🤗🤗
Να είστε όλοι καλά🤗🤗🤗