Υλικά
– 250 γρ. μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη
– 2 κ.σ. κονιάκ
– 125 γρ. σοκολάτα μαύρης κουβερτούρας με στέβια
– 150 γρ. Μαργαρίνη
– 1 φλ. τσαγιού καρυδόψιχα χοντροκομμένη
– 200 γρ. τρούφα σοκολάτας
Εκτέλεση
Βάζω τα μπισκότα μαζί με το κονιάκ στο μπλέντερ και τα χτυπάω μέχρι να γίνουν σκόνη.
Βάζω τη σοκολάτα με το βούτυρο σε ένα μπωλ και τα λιώνω στον φούρνο μικροκυμάτων. Προσθέτω στο μείγμα σοκολάτας τα μπισκότα και την καρυδόψιχα και ανακατεύω καλά το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Πλάθω το μείγμα σε 25-30 μπαλάκια και τα κυλάω πάνω στην τρούφα, φροντίζοντας να κολλήσει σε όλη την επιφάνειά τους.
Τα βάζω σε πιατέλα σερβιρίσματος και για 2 ώρες στο ψυγείο.
Η Συνταγή είναι από Efthimia Nikolaou – “ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ”.