Υλικά
– ελαιόλαδο
– κρεμμύδι
– δύο σκελίδες σκόρδο
– 1 κουνουπίδι σε κομμάτια
– πιπέρι
– αλάτι
– μια κουταλιά πελτέ
– 1 ντομάτα φρέσκια
– ένα ζωμό λαχανικών
– λίγο νερό
Εκτέλεση
Σωταρουμε σε ελαιόλαδο,κρεμμύδι, δύο σκελίδες σκόρδο .
Ρίχνουμε το κουνουπίδι σε κομμάτια, πιπέρι, αλάτι, μια κουταλιά πελτέ, ντομάτα φρέσκια, και ένα ζωμό λαχανικών , λίγο νερό .Το βράζουμε, νά μην λιώσει όμως, νά μείνει με τό λάδι του. Καλή όρεξη ❤️