Βασιλόπιτα τύπου κέικ - Cook For All
Βασιλόπιτα τύπου κέικ

Βασιλόπιτα τύπου κέικ

Δοκιμασμένη συνταγή

Υλικά

– 1 κουπα βούτυρο αγελαδινό
– 2 κουπες ζάχαρη κρυσταλλική
– 6 Αυγά μέτρια σέ θερμοκρασία περιβάλλοντος
– 2 Φιαλίδια βανίλια
– 500 γρ. Αλεύρι πού φουσκώνει μόνο του
– 1 Κούπα γάλα
– Ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση

Σέ μία Μπασινά ρίχνουμε τό βούτυρο καί ξεκινάμε τό χτύπημα προσθέτουμε τμηματικα τή ζάχαρη και κατόπιν τά αυγά επίσης τμηματικά συνεχίζουμε να προσθέσουμε τη βανίλια τό χτύπημα σταματά μετά τη βανίλια.
Σέ ταψί 30 cm βάζουμε λαδόκολλα στον πάτο του καί αλείφουμε με βούτυρο τά πλαϊνά καί τή λαδόκολλα. Προσθέτουμε το μείγμα καί ψήνουμε σε μέτριο φούρνο 180 c. Επί 50 λεπτά,όταν κρυώσει ή βασιλόπιτα πασπαλιζουμε με ζάχαρη άχνη.
. Δεν ξεχνάμε νά βάλουμε το φλουρί..



Η Συνταγή είναι από Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα – “ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ”.

 


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top