Υλικά
Φύλλο:
– 800 γρ αλεύρι
– 400 γρ νερό
– 60 γρ ελαιόλαδο
– 20 γρ ξύδι
– 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Γεμιση:
– 3 αυγά
– 350 γρ φέτα
– Νισεστες για το άνοιγμα των φύλλων
– Περίπου μια κούπα ελαιόλαδο με 100 γρ βιταμ για τα φύλλα
Εκτέλεση
Φτιάχνω το ζυμάρι και το αφήνω να ξεκουραστεί για δύο ώρες
Χωρίζω τη ζύμη σε 10 μπαλάκια
Ανοίγω τα φύλλα 1-1 και στρώνω στο ταψί 4 κάτω λαδώνοντας τα βάζω τη μισή γέμιση ένα φύλλο και την υπόλοιπη γέμιση και πέντε φύλλα από πάνω
Κόβω με κοφτερό μαχαίρι τα κομμάτια όπως τα θέλω εγώ και ψήνω στους 200 β προθ αντιστ μεσαία σχάρα!
Η Συνταγή είναι από Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.