Υλικά
– Ενα ποτηρι νερου γαλα
– Ενα ποτηρι νερου αλευρι για ολες τις χρησεις
– 3 αυγα
– Ενα κουτι μανιταρια
– Ενα λουκανικο σε κομματια
– 2 κομματια φετα
– 3 κουτ. σουπας λαδι
Εκτέλεση
Ριχνουμε στη λεκανη το λαδι και μετα τα αυγα, προσθετουμε το γαλα και χτυπαμε με συρμα. Επειτα πιπερι, ριγανη. Χτυπάμε καλα και ριχνουμε και το αλευρι. Μετα ριχνουμε στο χυλο τη φετα, τα μανιταρια και τι λουκανικο. Τα ανακατευουμε και ριχνουμε το μειγμα σε ταψι με χαρτι ψησιματος. Ψηνουμε στους 200 βαθμους για 20 λεπτα περιπου μεχρι να ροδισει.
Η Συνταγή είναι από George Koletsas – “Μαγειρικές Απολαύσεις”.