Χοιρινό με σέλινο σελερι και πράσο - Cook For All
Χοιρινό με σέλινο σελερι και πράσο

Χοιρινό με σέλινο σελερι και πράσο

Υλικά

– 1 κιλό χοιρινό σπάλα κομμένο σε κομμάτια
– 150 ml ελαιόλαδο
– 1μεγαλο ξερό κρεμμύδι
– 3 κούπες νερό
– 1 κιλό σέλινο
– 3 πράσα μεγάλα
– Μισό κιλό σελερι
– Αλάτι και πιπέρι
– μισή κούπα κρασί λευκό
Υλικά για το αυγολέμονο
– 3 λεμόνια
– 2 αυγά
– Το ζουμί από το φρικασε

Εκτέλεση

Εγώ καλοέπλυνα και έκοψα το σέλινο και το σελερι το ζεματισα για 3 λεπτά και το άφησα στην άκρη
Σωταρα το κρέας με το κρεμμύδι με λίγο ελαιόλαδο, το έσβησα μόλις πήρε χρώμα με το κρασί, έριξα αλάτι πιπέρι το νερό και το σκέπασα να βράσει..
Όταν έβρασε το χοιρινό , το έβγαλα και στο ζουμί του έριξα και έβρασα το σέλινο με το σελερι και τα πράσα ..όταν ήταν έτοιμα πρόσθεσα το κρέας και ετοίμασα το αυγολέμονο….

Η Συνταγή είναι από Dimitra Korovou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top