Υλικά
γκαναζ
– 1/2 κουπα του νες καφε νερο
– 3/4 της κουπας ζαχαρη
– 1/2 κουπα κακαο
– 1 κ γ. Βουτυρο
– 4 συσκευασιες μινι κρουασανακια με κρεμα μιλφειγ
– δυο κρεμες ζαχαροπλαστικης μιλφειγ με το αναλογο γαλα που γραφουν
– δυο φακελα σαντιγυ γκαρνι
– 2 φλυτζανια γαλα
– μπολικο καβουρδισμενο αμυγαλο
Εκτέλεση
Φτιαχνουμε πρωτα την γκαναζ για να κρυωσει.
1/2 κουπα του νες καφε νερο,3/4 της κουπας ζαχαρη,1/2 κουπα κακαο 1 κ γ. Βουτυρο .Τα βαζω στο ματι της κουζινας ανακατευω να διαλυθουν και μολις παρει βραση το καταβαζω και το αφηνω να κρυωσει.Σε μεγαλο ταπερ κοβω με το ψαλιδι στα δυο 4 συσκευασιες μινι κρουασανακια με κρεμα μιλφειγ .Ριχνω την γκαναζ κρατω λιγη για το τελος. Χτυπαω δυο κρεμες ζαχαροπλαστικης μιλφειγ με το αναλογο γαλα που γραφουν . Και τις βαζω πανω απο τα κρουασανακια. χτυπαω δυο φακελα σαντιγυ γκαρνι με 2 φλυτζανια γαλα ,την βαζω επανω κανω ροζετες με το κορνε, ριχνω την γκαναζ που ειχα κρατησει και μπολικο καβουρδισμενο αμυγαλο…