Υλικά
– 800 gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις
– 1 αυγό
– 2 φακελάκια μαγιά
– 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
– νερό χλιαρό όσο πάρει για να γίνει ένα ζυμάρι μαλακό
– ηλιέλαιο
– 15 gr φέτα τυρί τριμμένο
Εκτέλεση
Το ζυμώνουμε πολύ καλά και το αφήνουμε για ξεκούραση σε ζεστό μέρος για μια ώρα! Το μοιράζω σε τρεις μπάλες, ρίχνουμε από πάνω αλεύρι και το ανοίγουμε με το χοντρό μπλαστη το κόβουμε στα έξι κόμματα και το τηγανίζουμε σε καυτό λάδι ηλιέλαιο.
Η Συνταγή είναι από Aferdita Vladi – “Ανθολόγιο συνταγών μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής”.